Jag och min stora käft!

Ja nu har jag och min stora käft varit igång igen. Eller rättare sagt mina fingrar har kommenterat saker med hjälp av min idiotiska hjärna. Har på mindre än 2 dygn lyckats med att utmana 2 av landets bästa triatlheter på sprint och olympisk distans. HUR FAN TÄNKTE JAG DÄR. När jag ändå var igång så hetsade jag en annan landslagskille till att tävla till första boj på nästa tävling vi kör tillsammans.

Som om idiotin inte hade nått taket där så skickar jag meddelande till en av världens bästa Ironman triatlheter och berättar hur mycket han ska få lida nästa gång vi tränar tillsammans. Ja på simning och cykling då så klart. I den tredje disciplinen så hinner jag inte bli trött förrän jag är avställd och parkerad av samtliga jag har nämnt ovan.

Men har sagt det innan och säger det igen. Är huvudet dumt får kroppen lida och den får lida rejält 🙂 

Kombinationen utmaningar, stor käft och dålig självinsikt är inte alltid den bästa. Men den gör livet iallafall 100gr roligare.

Träningen har börjat rulla på bra igen och igår blev jag otroligt trött efter +5h på cykeln och lite löpning på det. 

Idag blev det 1h och 15 min i ett ljummet hav samt den klassiska måndagsrundan från butiken. Blev ett par spurter till skyltarna och kan säga att spurten är inte vad den har varit. Även om fikakungen nr 1 fick ta i vid en av spurterna iallafall 🙂 

Nu väntar sängen för ögonen går i kors på mig.

Ciao