Del 2, Herrarnas race och min ryska vän!

Ja då fortsätter vi med del 2 och herrarnas race på europacupen i Malmö. Efter en grym laginsats av tjejerna så lyckades jag få i mig en god macka från mina vänner på In The Pink. Tack för en god lunch to go.

Vi hade gjort en överenskommelse att killarna skulle ramla ner av sig själva i målområdet. Men när de fick veta att Lisa växlade ut i ledningen så kom hela gänget ner för att heja. Det är hög lagmoral det. Efter målgången så var det dags för herrarna att kontrollera cyklarna med tillbehör. Därefter var det lugnt ett litet tag innan jag sprang på Gabriel Sandör som vill ha en kopp kaffe. GIVETVIS ska vi ta en kopp kaffe innan racet. Det var nästa så jag blev tårögd när han nämnde att han ville ha kaffe innan loppet. Får försöka övertala honom att börja tävla i cykel istället eller införa en bättre kaffekultur i tri världen. Efter kaffet så var det iväg till simuppvärmningen och då kurrade min mage till igen så fick inhandla ett litet mellanmål som jag givetvis spillde över min fina blåa tröja. Så gick runt med en stor vit fläck på magen, ni som har kass humor kan säkert spinna vidare på detta.

Starthornen gjorde ljud från sig och killarna kastade sig i vattnet. Första svensk upp ut vattnet var Ludvig som gjorde en imponerande simning och strax därefter kom Gabriel upp. 

En sidohistoria är att jag och Ludvig racade en 800ing på Playitas sista dag i vintras. Han imponerade stort på mig där och lekte hem det racet. Måste träna med simning och be om en revansch kom jag precis på när jag skrev detta.

Ut på cyklingen blev det en stor tätgrupp där vi hade Gabriel, Ludvig och Oskar med. Som coach Bombay blev jag otroligt stolt när man såg blågula kläder i front precis hela tiden. Ut på löpningen så fajtades Gabriel om en 4:de plats och med en grym spurt de sista 500m så lyckades han fajta sig till den placeringen. Resten av killarna gör imponerande insatser och plockar Europacup poäng till höger och vänster. Pratade länge med en kille från Storbritannien under fredagens cykelträningen. Davis tror jag han hette och det visade sig vara lördagens segrar. Så fick gå fram och gratulera honom till en imponerande seger. 

Återigen är det lätt att vara tränare när man har grymma atleter som gör jobbet färdigt.

Hur gick det då med min ryska vän med gaffeln. Jodå, han fick en gaffel av mig men samtidigt som han fick den så såg jag skräcken i hans ögon. Då gick det upp för honom att han även glömt styrlager, frambroms och topplocket till det hela. Kunde inte hålla mig så jag frågade om han hade lyckats komma ihåg något 🙂 Såg dock honom cyklandes på banan så en cykel hade han fått tag på iallafall.

På Playitas så lyfte jag den viktiga glassfrågan och den frågan har bara vuxit inom landslaget. På  lördagens middag så drog vi även in topparna i styrelsen i diskussionen. Vi var inte helt eniga när det gällde smaker, konsistens samt mjukglassens vara eller inte vara. Jag och Emma hade en vild diskussion om chokladglass. Min åsikt där är att choklad och glass inte hör ihop. Vi kom inte fram till något vettigt utan la den diskussionen på is tills nästa gång vi ses. 

Nu väntar sängen så jag blir helt pigg till imorgon. Har fått en ful vana i sommar och det är att jag sitter upp på tok för länge och jobbar eller bara fördriver tiden. Helt idiotiskt i min mening, man blir så satans trött på morgonen då 🙂

Ciao