Tack till er som läser!

Tanken var att hoppa över ett inlägg idag men har fått så många positiva reaktioner angående min blogg den senaste tiden så tog mig i kragen trots den sena timmen för att göra ett inlägg. När jag en gång för länge sedan startade upp det här med att blogga så var det mest för mitt egna lilla egos skull. Men var och varannan som jag pratar med är tydligen här inne och läser vilket är otroligt roligt. Att folk vill läsa om mitt liv och mina upptåg är smickrande.

Satt och följde Europamästerskapen i olympisk distans igår och blir helt galen över hur snabbt det går i alla tre grenarna. Det är helt idiotiskt när man tänker lite på det. Visst man är en bit från toppen om man tar varje gren för sig men det är inte många % trots allt. De bästa löparna är nere på 31 min på 10 km och man vinner 10 000 på bana på EM på 28.något. Då har 10 000 meter löparna inte simmat 1500 meter full speed och kört 40 km cykel innan. Både Gabriel och Ludwig gör det bra, Gabriel blir 23:a med en liten miss. Han springer otroligt bra och tror att hans löptid tillhör topptiderna (Topp 5). Ludwig får tyvärr problem med sin cykel men tar sig trots allt imål. Starkt kört av båda 2.

Vad har jag själv pysslat med igår och idag då?

jag brottas med att hitta ett bra flyt i träningen trots skadan i benet. Igår simmade jag 4500 i ett lätt upprört hav och var totalt död efteråt. Inte kroppsligt utan sovtrött. Idag blev det nästa 5 h på cykeln med trevligt sällskap. Sällskapet blir godkänd på dagens runda då jag även tränar honom 🙂

Imorgon väntar en välbehövlig vilodag. Inte för att jag tror att kroppen behöver så mycket vila men den apparaten som sitter ovanför axlarna behöver en day off från allt. Så risken finns att där inte kommer ett inlägg imorgon men man vet aldrig. Jag kanske hittar något att skriva om. Är lite sugen på att skriva ett par rader om min syn på riksdagsvalet men folk blir så lätt upprörda om man skriva minsta lilla fel så får ser hur jag gör 🙂

Ciao