Vad är en Ironman när man har gått kaffe i koppen?

Har så mycket att skriva att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Så börjar väl med det mindre roliga och det är att jag inte kommer att stå på startlinjen kl 07.00 på söndag morgon inne i Köpenhamn. Tanken var innan att jag skulle simma och cykla för att sen bryta. Men jag har inte riktig det mentala överskottet till att lägga ner 3 dagars nödvändiga förberedelser för att kunna starta på söndag för att sen ändå bryta. Pro Briefing på fredag, checka in cykeln på lördag och sen själva tävlingen på söndag. Tävlingsmänniska som man är så vill man alltid prestera och göra sitt bästa. Så istället väljer jag att vara åskådare istället.

Det hade varit en nyttig erfarenhet att få med sig men känner att energin som jag måste lägga ner på projektet är större än själva vinsten. Så väljer att bli på hemmaplan, träna och bli 100% klar till de sista 2 tävlingarna jag har planerat in denna säsongen. När jag skriver detta så förstår ni att jag har tagit ett beslut att iallafall tävla denna säsongen ut. Så får vi ta nya ställningstagande inför nästa säsong.

Har hela tiden efter Österrike sagt att formen inte riktigt är 100 och det är väl sant men den är inte heller så dålig som jag har trott. Där ser man hur stor betydelse huvudet har i det hela. Visst jag är inte i samma form som jag var innan Barcelona men den är inte dålig. Kan jag nu få rätt på mina skador och sänka mina förväntningar på mig själv så hoppas jag på ett lopp som jag själv kan vara nöjd med. Fick mig en liten smäll på käften av verkligheten igår när jag med ganska låg puls och sista timmen på ett 4 h pass kunde hålla 300-320 watt på min tempocykel. Kan jag göra detta så är formen inte helt kass 🙂

Då går vi över på det roliga istället. Igår kväll hämtade jag ut ett paket med kaffe från Il Magistrale och det blev en dundersucce direkt. Riktigt roligt. Efter första dagens försäljning så är där inte många påsar kvar. Så fick sätta mig och göra en ny beställning nu ikväll.

Vill ni ha kaffe så tveka inte att höra av er eller gå in på Visom´s hemsida HÄR. Kan skickas i hela Skåne och till alla adresser i  utlandet Sverige. Ja jag är kass och jag vet det 🙂

Den andra roliga saken är att jag kunde springa 5 km lugnt och fint hem från jobb idag utan att smärtan var fördärvlig. Håller alla tummar och tår att det blir bättre med benen framöver.

Har väldigt mycket mer att skriva om men detta får vi ta imorgon, det handla om min roll som tränare, folk som inte fattar kost och att jag tydligen är OTROLIGT SNYGG 🙂

Ciao