Köpenhamn Ironman!

Det blev aldrig något inlägg igår därför får det bli ett inlägg idag istället. Liksom i lördags så följde jag Ironman Köpenhamn med stort intresse och min träningskompis från Playitas Sebastian Norberg gjorde ett stabilt lopp. Vi körde Ironman Klagenfurt tillsammans där han kom galopperandes förbi mig efter 7-8 km in på löpningen. Satans trevlig kille med en grymt motor.

Den gamle storcyklisten Alexandr Vinokurov körde även i Köpenhamn och blev 2:a i sin AG. Han körde jäkligt stabilt får man ändå säga. En plats till Hawaii körde han till sig också.

Sim- 1.14

Cykel- 4.19

Löpning- 3.20

Totalt: 9.04.16

Han kanske har en hjälpande hand fortfarande. Men det där skrev jag inte högt 🙂

Otroligt många har frågat om min plan framöver och den ser ut ungefär så här:

1, Är att bli helt skadefri så jag kan börja springa ordentligt. Kan jag inte få ihop löpningen så är detta projektet helt meningslöst. Simma klarar jag hyfsat även om jag så klart vill snabbare och cyklingen fungerar okej. Ska bara få lite mer råstyrka.

2, Är att få en lite bättre balans i vardagen. Det har varit mycket tid som har gått åt till saker som inte genererat något alls utan bara tagit en massa tid. Detta har gjort att energin i kroppen inte riktigt har funnits där. Får mycket förfrågningar om både det ena och det andra just nu, vilket är otroligt roligt. Men får försöka vara smart och välja ut det som är mest relevant för mig just nu. Det kan låta lite egoistiskt men man kan inte vara med på allt. Kommer utveckla detta lite mer imorgon så detta inlägget inte blir en hel roman 🙂

3, Är att köra Rugen 70.3 den 9/9. 

4, Är att köra en full Ironman i mitten av oktober i Barcelona.

Men allt detta bygger på att jag kan fortsätta springa smärtfritt framöver samt att där är bra med energi i både kropp och knopp.

Annars var det en väldigt lugn dag igår. Där det blev till att besöka lekplatser och köpa glass. Det blev 3 stora kulor av Otto glass i Beddinge. Tyvärr var väldigt många smaker slut så det fick bli jordgubb, melon samt chokladkross. Lovade även skriva om vilken sort jag körde morgonkaffet på och det var Cima Coppi som gav morgonen lite guld i mun. 

Ciao