En god era är slut!

Det var med stort vemod jag klev in hos Da Aldo och beställde min sista kopp kaffe där idag. Nästa helg är sista helgen han har öppet sen stänger han ner Da Aldo för att satsa helhjärtat på att göra glass. Vet inte hur många koppar kaffe jag druckit hos Aldos men det är några stycken iallafall.

För X antal år sedan så var jag där nere en sommardag och det året körde jag för italienska laget Gruppo Lupi. Jag hade tagit en kopp kaffe och efteråt kom Aldo fram till mig för att prata som han alltid gör. Då skojade jag med honom och sa: här kommer man i italienska kläder och en cykel som är 100% italiensk men ändå bjuder du inte på kaffe. Från den dagen så har alla cyklister som stannat på Da Aldo fått en kopp kaffe gratis.

Min sista kopp kaffe hos Aldo!

Så ni kan tacka Aldo för alla goda koppar gratis kaffe och när ni gjort det så kan ni tacka mig 🙂 hahaha.

Om inget annat så vill jag tacka Aldo för alla goda stunder han har bjudit på genom åren och för fantastiskt kaffe. TACK.

Efter kaffestoppet så rullade jag vidare för att mötas mot kolsvarta moln som släppte både regn och hagel från sig. Temperaturen gick från 19-20 grader till 12 på ett par sekunder och jag frös som ett litet barn. Väl hemma på tok för tidigt så ställde jag mig i duschen för att få upp värmen. Därefter snörade jag på mig mina nya skor för att testa dessa under en kortare runda. Det blev 7 km och det kändes för första gången på 8 veckor helt okej att springa. Jag ligger dock OTROLIGT långt efter när det gäller löpningen men börjar se lite ljusglimtar när det gäller löpningen iallafall. Kanske kanske kan blir en start i Rugen iallafall, bara för att få tävla lite.

Nu väntar dock sängen.

Ciao