Cycle Incentive!

Kommer i veckan att lägga upp en ny rapport angående Cycle Incentives titanium cykel. Har kört på den nästa en säsong nu och ska ge ett utlåtande samt avslöja lite priser. Den texten kommer handla både om linjecykeln samt tempocykeln. Men för att friska upp minnet lite på er så kommer här den fösta texten om denna cykeln:

Så nu har jag kört lite över en vecka på min Cycle Incentive Titanium landsvägscykel här nere på Fuerteventura. Som jag skrev in min förra test så är jag imponerad över cykelns stabilitet. Trots att det går snabbt utför och att det blåser halv storm här på ön så ligger cykeln stabilt på vägen. Att det är en dröm att köra utför på dåliga vägar gör cykeln absolut inte sämre. Den fångar upp vibrationerna på ett imponerande sätt och på detta viset får man bättre kontroll utför. Har varit uppe i 81 km/h och kan inte märka att cykeln beter sig konstigt på något sätt. Tvärt om så är den stabil.
Hur är den då uppför?

Den svarar bra när man drar igång men för en bergakung (haha) som mig så kanske den är något något tung. Men återigen så pratar vi finsmakeri här.

Sen har ju inte cykeln utseendet emot sig. Cykelintresserade här nere kommer fram och ställer en massa frågor angående cykeln. Men en gemensam nämnare är att alla tycker den är snygg, cool och rå.

För att avsluta så gör Cycle incentive något nytt och coolt med sina titanium cyklar. De kan klappa sig på axeln och ta äran åt sig för en lyckad cykel.