THE HOUR och FEEL THE FORZE!

Får ändå tillskriva dagen som en lyckad dag på många sätt och vis. Har kunnat träna efter planen idag och lyckats få med det mesta av livets alla måsten. Dessutom kom ett efterlängtat packet idag.

I morse var det premiär för THE HOUR i lång bassäng, har aldrig innan simmat denna fantastiska serie i lång bana. Den är precis lika enkel som den låter. Simma 1 h utan att stanna men givetvis är där lite saker man ska hålla koll på under denna timmen. Tekniken ska vara bra genom hela timmen samt att farten ska ökas successivt hela tiden. Så det gäller att inte gå ut för hårt. Man får en enorm styrka och simuthållighet genom att plöja en timme i ett sträck. Detta bygger på att man kan hålla tekniken genom hela timmen. Det tar dock lite på psyket att bara ligga att mata metrar så där. Men det är trots allt bara 1 h som ska simmas.

Dagens pass blev strax över 6000m. Så Ellen passa dig 🙂

Därefter bar det iväg till jobb för att få ett efterlängtat packet. Det var ett packet med ren glädje, det var ett packet med strumpor från Forze Tri. Den stora frågan var vilka strumpor jag skulle ta med mig hem. Kunde dock inte välja så det fick bli ett par av varje.

Ett par av varje, tack!

Efter jobb så var det dags för en ny premiär. Sprang mitt första pass med IFK Trelleborg friidrott. Ett lugnare distanspass som avslutade med lite teknikövningar och teknikdiskussioner. Tror det kan bli riktigt bra för mig att springa med löpare 1 gång i veckan iallafall. Nu håller jag tummar och tår att höften inte gör ont när jag vaknar imorgon bitti. Är den okej imorgon så blir det start i Rugen annars får jag träna vidare fram mot Barcelona Ironman.

Nu väntar sängen.

Ciao