Gubben kan plaska än!

Bara för att siffrorna som avgör åldern blir högre med åren så betyder inte det att man bli äldre i huvudet. Snarare tvärt om skulle jag vilja säga. Man kämpar med näbbar och klor för att visa att man fortfarande är ung. Simmade mitt första pass med TS i Trelleborg ikväll och snittåldern är väl 17-18år om man tar bort gubben som kommer ibland. Det är jäkligt roligt att komma ner och simma riktigt hårt med ett gäng som kan simma. Deras äldsta simmare (förutom mig) har dessutom världsklass humor när han placerar skylten med texten motionssim på min bana. Det är fan humor det 🙂

Dagens serie var inte lika mycket humor. ca 1500 insim som bestod av olika inslag och distanser sen så var huvudserien följande:

5 varv av 150 A3 (tröskel) vila 20 sek och sen 3×50 A3 vila 10sek. Låg strax under 1.45 på 150:orna och runt 33-34 på 5o:orna. Sen kan man tro att det var slut men icke. Därefter var det:

15×100 A3 start 1.30. Trots tunga arma så lyckades jag hålla alla kring 1.10 eller precis under. Sen var det god natt för denna svensken. Men detta var en riktigt gubbaserie och lyckades pressa ungdomarna ordentligt. Hittade en bra fart som jag kunde hålla rakt igenom utan att döda mig totalt.

Tänkte skriva ett par rader om en tävlingsmöjlighet som dykt upp, men den kräver lite sponsorer. Men detta får jag skriva om imorgon då jag har satans ont i armarna nu när jag skriver 🙂

Ciao ciao ciao