Ovetenskapligt bevisat, man blir stark av vin!

I morse precis innan jag skulle köra ut på dagens träning så kollade jag på DMI och såg att ett stort regnoväder var på väg in över södra Skåne. Vad gör man då för att få hyfsat med träningstimmar. Jo man cyklar ifrån regnet så när man väl vänder hemåt så finns där inget alternativ att svänga av tidigare. 🙂 Dock komma jag inte riktigt upp i dagens mängd men jag var inte allt för långt borta. Ett tips även om det är ett helt hjärndött tips.

Som jag skrev igår så har det öppnat upp sig en chans att avsluta säsongen i öst under November månad. Men ska detta bli verklighet så behöver jag något företag som går in och sponsrar resan. Har uppskattat att resan kostar i runda slängar med flygbiljetter och mat ca 15 000 kr.

Så vet ni något företag som kan tänkas sponsra denna resan så hör gärna av er. Döper då hela projektet till företagets namn 🙂 Skämt och sido, det jag kan ge tillbaka är en föreläsning eller något typ av coachning.

Som avslutning måste jag nämna ett par rader om Vueltan och etappen för ett par dagar sedan där min rumskompis från min tid i Italien kom 2:a. Tror jag har skrivit om Nikita Stalnov tidigare. Det var Nikita som förklarade för mig att man inte blir full av vin och bjöd mig på 2 glas rödvin till maten. Därefter gick jag ut för att ta en kvällskaffe. När jag kom tillbaka står Nikita och dansar på bordet till någon rysk folkmusik samtidigt som han dricker direkt ur flaskan. Men berusade var han absolut inte om man frågade honom.

Träffade honom för några år sedan i Azerbaijan och växlade ett par ord med honom där. Roligt att se honom så stark under Vueltan i år.

När man tänker tillbaka på tiden i Italien så är det nästan så håret på armarna reser sig. Det var en otroligt hård upplevelse rent idrottsligt men satan vilken upplevelse totalt. Blev lite nostalgisk så här kommer ett par bilder från den tiden.

 

Nikita är killen näst längst ut till höger.

 

Från amatörernas Lombardiet runt!
Mitt träningsparadis!

Nu väntar sängen. Det tar på krafterna att cykla i regn.

Ciao