Föreläsningar!

Så börjar både cykelsäsongen och triathlon säsongen gå mot sitt slut. Ah snart och snart, där är iallafall 1 månad kvar. Men när en säsong går mot sitt slut så startar andra säsonger. Hockeysäsongen startar snart och föreläsningssäsongen är en annan som snart startar.

Har satt ihop 3 olika föreläsningar som kanske hade varit intressant för er klubb eller för er arbetsplats.

Första föreläsningen handlar mest om mitt liv och att tro på sig själv. De andra 2 föreläsningarna handlar om träning, kost och lite roliga anekdoter. En är inriktad mot Triathlon och den andra mot cykling.

Ni kan läsa mer om föreläsningarna HÄR!

Annars sitter jag på Visom och försöker få upp värmen efter ett simpass i havet. Temperaturen håller på att rasa så detta kan ha varit det sista passet i havet för detta året. Tidigt i morse så kunde jag faktiskt genomföra ett bra löppass. Denna höften sätter griller i huvudet på mig. Men under alla omständigheter så ska den kollas upp.

Även om jag kan springa hyfsat nu så blir det ingen start nästa vecka i Tyskland. Vågar inte riskera något, har en tävling till inplanerad i början av oktober.

Ha grym träningshelg.

CIAO