10×1000 i protest mot vädret!

Tanken idag var att få till ytterligare ett pass runt 5 h på cykeln. Men när jag började byta om så hörde jag hur det började smattra på fönsterna. Så jag väntade lite att köra ut. Efter ett tag kom solen fram igen och på med sakerna igen. Vad hör man då? Jo samma irriterande ljud från fönsterna. Så det blev till att vänta ett tag till. Gick ut för att titta och såg bara mörka moln. Bestämde mig för att att packa ihop simprylarna för att köra ner till badet för att simma istället.

Smått irriterad på mig själv att jag inte kunde ta mig i kragen och köra ut i regnet så bestämde jag mig för att passet fick bli modellen längre. När jag gör entre till bassängen så lyser solen hånfullt åt mig och då bestämde jag mig för dagens pass:

10×1000 start 15 min. 

1 insim frisim/ryggsim

4 st frisim 1-4 

1 ben med fenor fart 2

1 frisim med fenor fart 2

1 paddlar progressivt 

1 frisim fart 2

1 avsim frisim/ryggsim

När jag väl var klar så var jag givetvis trött i armarna och axlarna med det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Som tur var så hade jag en Maurten 160 och en Clifbar Bloks som gjorde passet något lättare att avverka. 

Tröttheten kom dock senare på eftermiddagen, ungefär samtidigt som jag tänkte springa ut en kortare runda. Den blev inte av, utan det slutade med att jag somnade till filmen hela familjen tittade på. 🙂 

Att simma så pass långt är inget jag rekommenderar någon att göra om man inte är tränad för det. Man ska kunna hålla farten och tekniken rakt igenom för att det ska ge någon typ av effekt. 

Imorgon ringer klockan allt för tidigt. Ska nämligen köra till Göteborg på ett otroligt spännande möte. Hoppas kunna skriva lite mer om detta imorgon eller i veckan som kommer. 

Ciao