Är du min sponsor 2019?

Skriver denna texten med hänsyn till en förhoppningsvis kommande säsong. Har med lite tur en eller ett par tävlingar kvar på denna säsongen. 

Jag skrev ett inlägg i januari som räddade denna säsongen. Men nu tänkte jag vara lite mer i framkant för att göra allt klart till nästa säsong. Tänkte att det skulle bli lite mer allvar med en egen sport klubb, kläder, träningar, klubbkvällar med mera. Därför är jag ute i god tid för att kunna sy ihop det hela. 

Men först ett enormt tack till er som hjälpt mig under denna säsongen även om där är fler tävlingar kvar. Där kommer att komma ett personligt tack till er när jag har lite vila efter säsongen.

Nu till det anledningen till detta inlägget. Det känns lite tramsigt att skriva ett inlägg om sponsorjakt till en satsning som har gått allt annat än det man hade hoppats på. Men där är så otroligt många som tror på mig och stöttar mig så jag kan inte riktigt låta bli heller.

Företag, deras anställda och idrottsintresserade vill gärna träna med elitidrottare men det kostar pengar att vara elitidrottare. Förra året så gjorde jag ett paket till privatpersoner men har denna gången valt att rikta mig mer mot företag och anledningen kommer jag inte sticka under stolen med. Större företag sitter på mer pengar som i sin tur förhoppningsvis kan underlättar min satsning. När man kommer upp i ålder och har familj så krävs det lite mer för att det ska gå runt. 

Är det inte dags att lägga av?

Hade det varit så att jag hade varit totalt sist i pro klassen efter simningen så hade jag lagt av för länge sedan. Men när man är med toppen på simningen och sen kan hänga täten på cykeln så tycker jag det är värt att testa lite till. Jag kommer inte tillbaka i denna formen fler gånger i livet. Så kan jag få in en skaplig mängd pengar så jag kan ha denna satsningen som halvtidssysselsättning så kör jag på. Men det bygger på att där kommer in en del pengar.

Jag söker de företagen som brinner lite extra för konditionsidrotter och vill följa en elitidrottare på nära håll. 

Hur sponsringen ska se ut kommer vi fram till tillsammans. Jag vill ge tillbaka så mycket jag bara kan.

Så har du ett företag eller jobbar på ett företag som vill ge support till en idrottare så tveka inte att höra av er. Patrik@patrikericsson.se

Vill ni dela detta inlägget så är ni hjärtligt välkomna.