Varför träna i regn?

Trots att det utanför fönstret öser ner, flaggorna står rakt ut och kvicksilvret visar 14 grader så väljer man att köra ut. Man vet redan innan att det kommer bli blött, kallt och en ganska hård historia rent allmänt men ändå kör man ut. Vad är det som driver en att göra detta?

Är det för att visa att det går att träna i regn eller det ska tränas oavsett väder? 

I eget fall så får man ta de tillfällena som ges för att få den mängden träning man trots allt behöver för att försöka hänga på de snabba pojkarna. Hade man varit heltids atlet så hade man kunnat vänta in bättre väder. Men när det ska hinnas med en hel del annat på en dag än bara träning och man har småfuskat pga vädret tidigare så får man ta sig i kragen. Att jag kan skriva här på bloggen att man tränade i regn gör det nästa värt det 🙂

Sen stod där intervaller på schemat och dessa är enklar att cykla ute. Att det regnar lite gör inte så mycket då man håller värmen ganska bra när det körs på lite.

Men det enkla svaret på frågan är att det är otroligt roligt att träna och i synnerhet att cykla.

Håll på att utveckla detta ännu längre men inser att det kräver mer tankeverksamhet än vad jag är kapabel att uppbringa i skrivande stund. Så får klura lite mer på den texten. Varför man vill nå idrottsliga mål även om man tar bort den ekonomiska aspekten. Som sagt den kräver lite mer tankeverksamhet.

Efter höstcyklingen så hoppade jag direkt på löpbandet och sprang 45 min. Ska bli spännande och se hur höften reagerar på detta imorgon. Håller tummarna att den är okej. 

Nu när jag skrev denna texten så blev jag så in i bomben trött. Så får nog uppsöka sängen.

Ciao