Jobbig vana!

Det har blivit en vana att jag sitter här varje onsdag och gnäller över hur ont jag har i hela kroppen. Därför ska jag inte bryta detta ikväll heller. Dum som man är så var jag nere och simmade med simklubben ikväll igen. Tror jag kan tillskriva dagens pass ett av de jobbigaste med simklubben. huvudserien var 12×125 MAX/HÅRT/SNABBT ja kalla det vad ni vill men jobbigt var det. Tränaren tyckte jag såg ut som en död ko med utploppande ögon när jag var klar och låg på kanten för att få tillbaka medvetandet.   Det gjorde så genuint ont i hela kroppen. Att jag cyklade 3 h tidigt i morse gjorde saker inte ett dugg bättre. Ursäkta ordvalet men när ett sådant hårt pass är över så känns det så JÄVLA GOTT när man är klart om man tagit i.

Det gör ju inte saken bättre att man ska försöka slå alla ungdomarna som simmar där. Gubben vill visa att han fortfarande kan och det gör bara mer ont för varje år att bevisa detta.

Men jag tackar ödmjukast att jag får vara med och simma med deras A grupp. Där kanske kommer lite nyheter om detta längre fram också 😛

En annan sak som dock är mer oroväckande är min höft. Efter cyklingen idag skulle jag bara jogga lätt ett par km när det riktigt hög i höften så det var bara till att gå hem. Det känns bättre nu men har fått en tid till en specialist imorgon. Håller alla tummar och tår att säsongen inte tar slut strax efter 14 imorgon.

Nu hoppar vi i säng så kroppen kan få vila lite.

Jo, glömde skriva att jag fick kramp och inte vilken kramp som helst. Utan krampen från Playitas var tillbaka. Tog 10-15 min innan det släppte helt och jag kunde ta mig upp från vattnet. Håller tummarna att den inte slår till under natten 🙂