FY FAN!!!!!!

Att folk inte kan skilja på ditt och mitt är helt jävla otroligt. Jag får redan nu be om ursäkt få både språket och ordval i detta inlägget. 

När man svarar i telefonen allt för tidigt på morgonen och rösten säger att man har haft inbrott. Det bara snurrar till i huvudet. Jag vet värdet på prylarna och att det hela är komplicerat.

När jag väl kommer på plats så står dörren öppen och ni kan se på bilderna hur det ser ut. Där är otroligt många cyklar stulna till ett otroligt högt värde. Saker och ting är otroligt komplicerade med försäkringsbolaget så vågar inte skriva mer än så här.

Men risken är överhängande att detta kommer att påverka både Visom men även mig privat otroligt mycket. Det är fan inte rätt att några personer förstör en hel familjs liv oavsett hur det har gått tillväga. 

Man kämpar och fajtas varje dag mot både det ena och det andra men ändå får man slag efter slag på sig. Fjolåret var otroligt hårt och nu blev även detta året otroligt hårt. Tycker ändå man är en helt okej kille som vill de flesta människorna väl och försöker hjälpa till när det går. Jag hoppas detta betalar tillbaka sig någon gång men nu är det tyvärr bara svart.

Det är det lilla i det hela, men min tempocykel stod där och tanken var att den skulle köra Ironman Barcelona om 3,5 vecka. Men det har dessa idioterna tagit ifrån mig. Men det är som sagt det lilla.

Men ska man välja på cyklar eller att samma personer hade skadat någon så väljer jag så klart att dom tar cyklarna alla dagar i veckan.

Det mesta är total kaos nu, men har någon en mindre lokal att hyra/låna ut under ett tag framöver så är jag mer än intresserad. Vågar helt inte vara kvar i lokalerna längre och jag vet inte om Visom klarar det rent ekonomiskt heller.

Dela gärna denna information vidare till personer ni tror kan hjälpa mig.

Kommer lägga ut bilder på cyklarna som blev stulna längre fram så ni får gärna hålla ögonen öppna.