På allmän begäran!

Tiden läker alla sår och det stämmer till viss del. Det är fortfarande otroligt hårt vad som hände natten mellan onsdag och torsdag. Man sover kasst och att bara vara på jobb är otroligt jobbigt. Man tittar ut över en relativt tom lokal samtidigt som man förstår att detta kommer kosta otroligt mycket. Lägger man till allt man gått igenom tidigare så det blir nästa övermäktigt. Den ekonomiska smällen kommer inte idag och inte imorgon utan den kommer att komma längre fram. Men det är som tur är ”bara” pengar och cyklar. 

Att inte äga någon cykel påverkar både huvudet och mitt jobb som tränare. Just nu har jag tyvärr inte ekonomi att köpa in en cykel eller något annat tills jag vet hur det hela landar.

Jag kommer att lägga ut hela historien här men får vänta tills allt har lagt sig.

Den minsta saken i det hela att någon har tagit bort min chans till att få köra en Ironman till i år genom att stjäla mina cyklar. Jag kommer inte heller orka genomföra studierna jag har påbörjat denna terminen. Det som svider är att någon annan som har förstört allt detta.

Så efter påtryckningar från företag och privatpersoner så kommer jag starta en insamling.Jag hatar att ta emot pengar utan att ge något tillbaka. Därför kommer jag att hyra en större lokal i Trelleborg och hålla en föreläsning som tack. Alla som har hjälpt till på något sätt är välkomna dit oavsett om man hjälper med 1 kr eller ett större belopp.

För dig som skänker 650 kr eller mer så finns där ett par Forze strumpor att plocka ut.

Ni kan läsa mer HÄR eller Swisha till 0709452188.

Är där något företag som vill sponsra/skänka något som vill jag gärna att ni hör av er på mail till patrik@patrikericsson.se. Så vi kan komma fram till en bra deal tillsammans.

Vad kommer pengarna att användas till?

Det är främst för att få tillbaka lite säkerhet i livet. Stänga en fallucka som nu har öppnats. Att precis ha köpt ett hus, ha ett barn till på väg samtidigt som man inte vet vad man har stressar en enormt. Pengarna kommer även att användas till att inreda en förhoppningvis ny butik på ett nytt ställe samt att förhoppningsvis köpa in en cykel till mig själv. Jag vill kunna försätta fixa lite småevent, roliga cykelrundor mer mera.

OM och jag säger OM jag får rätt på livet och företaget så kommer jag inte låta simpla tjuvar förstöra min dröm om att köra en Ironman snabbt. Så blir där några pengar över så kommer dessa gå till en eller 2 tävlingar nästa år.

Tack för ni orkat läsa och tack igen för all kärlek som flödat sen detta hände. Orkar ni dela detta inlägget också så blir jag enormt glad och otroligt tacksam.

Ciao

Patrik med familj.