TACK!

Har bestämt mig för att detta blir sista inlägget om detta satans jävla inbrottet. Där kanske kommer ett längre fram, en sammanfattning om hur stor skadan blev.

Innan jag skriver vidare så vill jag återigen säga ett enormt stort TACK till alla underbara människor där ute och för all energi som ni ger till mig. Jag kommer personligen höra av mig till var och en av er.

TACK

Jag var ute och cyklade ett par timmar imorse i det underbara vädret. Det var helt fantastiskt skönt att bara få cykla och tänka på något annat än allt kaos som råder förövrigt i livet. Ute på en landsväg på en lånad cykel bestämde jag mig för att lägga detta bakom mig så gott det går och titta framåt. Jag kommer må dåligt över detta ett tag till och säkert vakna fler gånger kallsvettig pga mardrömmar om inbrott men det ska absolut inte få ta över.

Som jag skrev för ett par inlägg sen så letar jag efter en ny lokal och har kanske hittat en perfekt lokal till mig/Visom. Jag väntar bara på ett sista samtal. Inget är klart, men jag hoppas och hoppas att det ska gå vägen. Det kommer bli en enormt tuff resa men jag ska göra mitt bästa för att få Visom på fötter igen. Det blir en nystart. Jag kommer få starta om från 0 igen och kämpa mig tillbaka.

Jag kommer även lägga en hel del energi på att coacha personer som vill ha min hjälp via Guided Heroes. Det är fruktansvärt roligt och givande. Valet av lokal påverkades mycket av att jag kommer lägga lite mer energi på den biten.

När det gäller min egna idrottskarriär så tar jag en dag i taget. Tyvärr har jag valt att lägga ner denna säsongen och få livet på rätt spår igen. Det får ta den tiden det tar. Men jag hoppas jag kan hitta någon sponsor och energi till att göra ett sista försök att utmana världstoppen. 

Finns där en gud så ber jag på mina bara knä att min otur är över nu och att lite lugn kan få infinna sig.

Imorgon kommer ett inlägg om en otrolig cool tjej som vet hur man framför en cykel.

Ciao