Att man aldrig lär sig.

Igår var jag på gymmet för första gången på 1.5 år och körde styrketräning. Kan lika bra dra igång med lite ”grund” träning med tanke på att säsongen är över. Körde knäböj, ryck och lite stöt på VÄLDIGT små vikter men kan säga att det är VÄLDIGT långt ner till toasitsen idag trots allt. Men skönt att vara igång lite igen. 

Därefter tog jag tag i livet för att få några pusselbitar till att falla på plats och även om där är 1000 bitar kvar att lägga så börjar man se något typ av mönster. Kommer avslöja fler hemligheter angående detta imorgon eller till helgen. Har inte legat på latsidan när det gäller jobb iallafall.

Senare på kvällen igår så packade jag väskan för att simma lite med simklubben. Var lite trött i min skadade axel så på huvudserien drog jag på mig ett par zoomers för att avlasta lite. Hittade en skön känsla och simmade följande:

4×100 start 1.30 – simmade på 1.05

2×200 start 3 min – simmade på 2.10 

400 – simmade på 4.21

Som ni kan se på tiderna så skulle 100ingarna gå lika fort som på sista 400ingen. Nu gjorde mina fuskleksaker på fötterna sitt men tror jag kan spänna bågen något om jag simmar detta en annan gång.

Som jag skrev så är där mycket på gång och kommer avslöja lite pö om pö här på bloggen. 

Det blir tyvärr inte roligare än så här idag. Är trött om kvällarna.

Ciao