Ny lokal till Visom och Klassikercoachen

Vilken fredag detta blev. Där händer otroligt mycket nu, så pass mycket att jag knappt hänger med. Måste springa runt med papper och penna annars glömmer jag hälften. Där är mycket tråkigt som fortfarande måste fixas men det positiva som händer väger upp det just nu.

Det första som jag kan skriva om är att Guided Heroes samarbetspartners med En Svensk Klassiker. Otroligt roligt och spännande att vara del av ett företag som detta. Alla som jobbar hos Guided Heroes har ett brinnande intresse för träning och en enorm kunskap att dela med sig av.

Läs gärna med om Klassikercoachen HÄR.

Det andra är att Visom kommer få en ny lokal nästa vecka. Får nycklarna på Torsdag, sen ska där fixas lite innan lokalen är som jag vill ha den. För att få Visom på fötterna igen så är en ny lokal ett absolut måste. Klarar inte av att gå in i nuvarande lokalen. Så det ska bli otroligt spännande med en ”ny start” för Visom. Det kommer bli otroligt hårt och kommer sakta men säkert bygga upp lagret igen.

Där pågår lite samtal med lite nya märken. Visom kommer även ta in lite sim/triathlon prylar. Men fokus kommer absolut ligga på snabb service och cyklar. Den nya adressen kommer att vara Östersjögatan 1.

Vågar inte skriva om mina nya påhitt när det gäller min egna träning än. Då säsongen är över så behöver jag någon ny utmaning annars kommer denna vintern också bli otroligt lång. Givetvis tog det inte lång tid innan utmaningen kom serverad på ett silverfat. Ni får gärna gissa vad det kan vara. Ni som vet får INTE gissa, ok? 🙂

Nu tar vi ett tag till innan helgen kommer.
Ciao