4×200 på SM!

Vad fan har jag nu ställt till med? 

Har tagit ett kliv i min simning denna sommaren och det känns fortsatt bra när jag simmar. Inte för att det går överdrivet snabbt men det är satans roligt att simma igen. Förra veckan fick jag frågan om jag ville simma 4×200 frisim för TS under SM i Stockholm i mitten av November.
Har funderat på det och kom fram till att det hade varit roligt att ha något att se fram emot nu när triathlon säsongen fick ett ofrivilligt slut. Jag mår även bäst när jag kan fokusera på något annat än kaoset som råder förövrigt. Har svårt att motivera mig att träna om där inte tränas för något. Så detta kan vara ett lite lagom projekt att pyssla med.
Så alla gamla simmar kompisar nu är det fritt fram att häckla mig 🙂

Givetvis kommer jag göra en roligt sak av detta och längre fram så kommer man kunna gissa hur långsamt jag kommer simma dessa 200 metrarna.

Själv har jag döpt projektet Patrik under 2.00.00 🙂 kan avslöja att det simmades 40×25 max idag och sista simmades på 12.1 uppifrån med GO start.

Annars har dagen bjudit på fler dåliga besked från försäkringsbolaget med mera. Det är nästa ett skämt att ha en försäkring. Den ska täcka allt när man tecknar den men när något händer så finns där 1000 kryphål och man har inget att säga till om. 

Men nu vet jag vad jag har att förhålla mig till, så nu är det bara till att kämpa igen.

Kommer köra lite tävlingar i anslutning till VM här på bloggen framöver. Så titta in för chansen att vinna lite fräcka priser.

Nu väntar sängen, glömde ju nämna att jag även denna onsdagen är trött som ett höghus av dagens träning.

Ciao