Cykel VM och föreläsning!

Har haft det stora nöjet att hålla i en föreläsning denna veckan. Det var ett glatt gäng i Ljungbyhed som ville höra lite mer om mitt sätt att se på träning, lite om watt baserad träning samt lite om mig egna karriär. Blev även information om hur vi på Guided Heroes jobbar med våra kunder. Det är fantastiskt roligt att stå och prata framför personer som har samma brinnande intresse som man själv har. 

Vill din klubb, kompisgäng eller företag ha en trevlig kväll och orkar att lyssna på mig så tveka inte att höra av er.  

Annars så ligger träningen lite åt sidan just nu innan livet har lugnat ner sig. Blev 2.5 h lugn cykling direkt på morgonen så jag kunde börja förbereda inför flytten av Visom. Där är mycket som ska fixas som man inte tänker på. Men tror detta kan bli riktigt bra på sikt eller det MÅSTE bli bra på sikt.

Har så smått försöka dra lite i möjliga sponsorer till nästa års säsong. Får ta tag i detta på allvar när resten har lagt sig.

Mellan allt fixande idag så har jag följt Dam och Herr juniorernas lopp på tv. Börjar vi med dam juniorerna så har jag läst att Julia (som jag skrev om) tyvärr vurpade. Men starkt att ta sig i mål trots allt.

Herr juniorernas race var helt otroligt att följa. Där var 2 Höllviken killar med som jag har följt sedan barnsben. Roligt att se dessa köra så otroligt bra. Oskar råkar tyvärr ut för en massvurpa och får ta till sin reservcykel. Frederik däremot som kör för Danmark kör ett otroligt imponerande lopp och blir 5:a som första års junior. DET ÄR SJUKT BRA. Men detta hamnar lite i kulisserna med tanke på hur belgiska superstjärnan Remco Evenepoel kör. Han vurpar i den stora massvurpan, tappar 2 minuter, kör själv ikapp täten, går upp och bombar i front för att sen köra från sina konkurrenter. Han vinner med lite över 1.30. Det är den sjukast uppvisningen jag någonsin sett idrottsmässigt. Killen började cykla i april i fjol!!!!!

Nu väntar dock sängen så man kan få lite sömn innan man ska morgon simma. Ja ni läste rätt och ställ inga frågor, tack 🙂 

Ciao