Flytta, flytta och ett spännande möte!

Ja det har inte varit många lugna stunder sen förra inlägget jag skrev. Har sedan i fredags rensat och flyttat från Visom´s gamla lokaler till de nya på Västergatan 51. Visom har legat på samma ställe i 25 år och där har samlats prylar under vart ända år kan jag konstatera. Men nu ser jag snart ljuset i tunneln och den nya butiken börjar ta form. Så det svarta börja iallafall bli grått nu. Larm är installerat, galler är uppe och dörrarna godkända. Så nu har jag gjort allt för att slippa att detta ska ske igen.

Får passa på att tacka alla som hjälpte till att flytta och bära saker i lördags. Utan er vet jag inte var jag skulle tagit vägen eller det vet jag. Jag hade fortfarande burit på lådor och fälgar 🙂

Så denna helgen har det inte blivit tränat 1 minut men det är långt kvar till någon tävling om det blir fler tävlingar för denna trötta gamla kroppen. Jag hoppas iallafall på ytterligare en säsong i pro klassen. Jag vill gärna bevisa för mig själv att jag har där och göra.

Stack ifrån butiksbyggandet lite tidigare än planerat idag för att simma lite med klubben, men träningen var inställd. Då stötte jag på en trevlig person i trappan och vi började prata. Då visade det sig att han också skulle simma lite. Så vi bytte om och pratade lite till. När vi hoppade i vattnet så var där en jäkla speed på honom och jag förstod att han har varit/är en duktig simmare. Så frågade lite vad han gjorde på 50/100 frisim. Då berättade han att han hade simmat master EM i somras och simmade på 55 på 100 frisim och 25 på 50 frisim. Det är duktigt snabbt när man är runt 50 (nu gissar jag hej vilt). Därefter coachade han mig lite på en serie som var följande: 400-300-200-100.

Jag skulle simma kontrollerat och då blev tiderna 4.50-3.30-2.20-1.04. Kan erkänna att jag blev lite trött men inte så farligt som jag hade trott. När jag låg där och simmade så tänkte jag på vem denna mannen kunde vara. Så fick fråga och fick då till svars att han hette Harald Kruger och är chef på Tyr i Sverige. En otroligt duktig simmare och en väldigt trevlig person. Så det var ett trevligt möte en måndagskväll. Där kanske blir ett efterspel på detta, den som lever får se……….!

Nu är denna svensken redo för sängen iallafall.

Ciao