Text om ett rövargäng!

Hade lite ide torka idag så ställde frågan i en Facebook grupp med goa cykeltokiga kompisar vad dagens inlägg skulle innehålla. Svaret jag fick serverat var att det skulle handa om oss som dessa så fint skrev. Ja alla skrev inte det men ingen kommer undan. Så dagens inlägg kommer handla om ett gäng cykelkompisar som har cykelintresset gemensamt. De flesta i gruppen är skickliga cyklister och kan framföra en cykel snabbt. Förutom Mats då som är lite långsammare än resten av gruppen. 

Jag vet inte riktigt var jag ska börja så tar alla en för en utan inbördes ordning. Det kan hända att texten är något kryddad från och till. Så ta den med en nypa salt.

Glenn Nilsson!

Förre detta NHL draftad hockeyspelare som har hittat tillbaka till cykeln. Han har skrivit inlägg i denna bloggen tidigare. Då handlade det om när han cyklade runt Vättern med Team Skoda. Han har ett öga för cykeltävlingar och kan se när utbrytningen ska gå. Tyvärr är han för otränad för att komma med själv. När jag lärde känna Glenn så var han tjock och go. Nu är han lite samlare men fortfarande otroligt go.

Patrik Löfving!

Ex pro  med många intressanta sidor. Lämnar man han ensam på en tysk bensinmack så går han bananas. Om Glenn har ett öga för cykeltävlingar så har Patrik två. Han har hjälpt mig mycket i min karriär. Om man ska lära sig att vägga ordentligt på en vinterträning så kan man få tips av Löfving. Han står stilla med cykeln när väggen kommer och då menar jag stilla som en lyktstolpe. Men en satans pålitlig vän genom många år.

Mats Lorentz!

VAR FAN ska jag börja här då? Börjar med det trevliga. En otroligt snäll vän med ett hjärta av guld som hjälpt mig enormt mycket. Vi körde Karolcha tillsammans under 2017 och lite under 2018. Han har ett satans tryck i pedalerna men det vara lika länge som ugglas fantastiska text 4 sekunder underbart är kort. Han är även tjockisen i gänget och självinsikten är så där. Trots sin fetma så ska han upp i bergen och köra. Tror Mallorcas kullar sjönk ett par decimeter efter Mats trampade runt där i fjol. Jag och Peter fick pakera Mats vid ett cafe så vi kunde få lite träning. Vi tränade, Mats drack cola. 

Mats är även känd för soffkungen. Bilden säger allt!

Henrik Wängström!

Designern med öga för det snygga. Han har byggt denna fantastiska hemsidan och hjälpt mig ta fram min logga. Han är i detta gänget den som har talang, ja om man tar bort mig så klart. Dock använder han upp den på sin trainer och leker världsmästare när ingen ser. 🙂 Under en vinterträning för x antal år sedan så frös Henke så in i bomben att han glömde bort att man kunde få ont i benen. Han var nära att knäcka mig totalt. Satan vad det gick på landsvägen. Jag minns fortfarande hur ont jag hade i benen och Henke var oberörd förutom att han höll på att frysa ihjäl. 

Daniel Nihlen!

Prylbögen och strava nörden i gänget. Daniel cyklar inte så mycket men prylar, ja det har han. Tror han har lika många prylar som han får förkylningar på ett år och det säger en hel del. Har egentligen aldrig sett Daniel tagit i, eller det kanske har hänt utan att skribenten har märkt av den lilla wattökningen.

Men som övriga i gänget så är Daniel en fantastik person som alltid har en hjälpande hand redo. Han har hjälpt mig en hel del med företagstänk, då han själv driver företag med succé

Peter Eldh!

Peter är en sån person som man inte gör så mycket väsen ifrån sig men när han kommer upp på cykeln är han satans stabil. Han är Mats motsats, vältränad och smal. När Mats vek ner sig på Mallorca i fjol så fick jag och Peter många trevliga mil tillsammans. Han var lite av min idol tills han valde bort Campagnolo på sin cykel. Ända problemet med Peter egentligt är just att han valde bort Campagnolo och att man inte förstår vad han säger. Han pratar nämligen utländska. (stockholmska)

Ja jag fick vänta ganska länge uppför sista backen på Mallorca också. Eller rättare sagt jag fick kört den backen 2 gånger 🙂

Patrik Ericsson!

Ja den texten hoppas jag någon annan skriver 🙂

Detta var en kort sammanfattning av detta rövargäng.