En ordentlig käftsmäll!

Denna onsdagen skiljer sig inte från övriga onsdagar nuförtiden. Man sitter helt förstörd i kroppen efter att ha tagit i lite i en bassäng och på gymmet. Den kombinationen är inte den bästa om man inte har kommit igång med styrketräningen än. Kör träningen lite på humör och känsla fortfarande. Kommer nog att göra det månaden ut för att ta tag i mer strukturerad träning i november.

Mitt projekt ”Patrik under 2.00.00” fick sig en rejäl käftsmäll idag. Där är lite att jobba på helt klart. Efter dagens pass så simmade jag en 100ing och en 50:a uppifrån på tid. Trodde helt klart att det skulle gå snabbare än 58.9 och 27.5. Så det får bli att träna lite mer fart framöver om projektet ska lyckas. Tror dock att med en helt utvilad kropp som inte både har styrketränat och sprungit tidigare på dagen är något snabbare.

Butiken börjar ta form och för varje timme som går så blir den bättre och bättre. Känner mig riktigt stolt över att ha lyckats med allt detta på så pass kort tid och med ett riktigt dåligt utgångsläge. Nu hoppas jag bara att detta kan bära frukt så Visom kan leva vidare ett tag till.

Sängen kallar för denna trötta gubbe.

Ciao