Gnistan tändes i Barcelona!

Det har varit dåligt mer uppdateringar här på bloggen de senaste dagarna och skyller detta på att jag varit social istället. 

Jag skulle ha suttit på ett hotellrum i Barcelona istället för att skriva här på bloggen. Men några idioter valde att ta mina cyklar och ta denna chansen från mig. Hade sett fram emot att köra Ironman Barcelona men nu blev det tyvärr inte så. Hade kunnat acceptera om jag varit skadad eller haft något annat problem som jag själv hade bidragit till. Men när idioter vänder upp och ner på ett helt liv och på det viset gjorde att jag inte kunde köra idag, ja då blir jag förbannad. Har följt tävlingen från telefonen hela dagen och jag måste lyfta hatten för Jesper Svensson. SATAN vilken bragd. Imponerande som få. 

Att vara i ledningen nästan hela tävlingen för att sen bli omsprungen och kunna kontra på det är imponerande.

Har skrivit det ett flertal ggr innan och i samband med olyckan i USA tex. Jag accepterar när jag själv gör fel eller inte är tillräckligt bra. Men när andra sätter käppar i hjulen för mig så blir jag förbannad och denna ilskan omvandlas efter en tid till en drivkraft. För varje gång jag har tänkt på inbrottet idag samtidigt som jag har följt tävlingen live i telefonen så har denna drivkraften ökat. Jag har varit helt inriktat på att skriva ett inlägg om att idrottskarriären har nått sin slutdestination. MEN jag kan inte låta 1.5 års kämpande ta slut pga idioter. Idioter som inte kan skilja på ditt och mitt. Idioter som fått mig och min familj att må dåligt i 3 veckor. Dessa IDIOTERNA ska inte få vinna.

Så kan jag få ett par företag som tror på min satsning så ska jag göra allt som står i min makt för att visa att det går att resa sig igen samtidigt som idioterna inte fick sista ordet. 

Jag började först med uppbyggnaden av Visom och nu tar jag tag i idrottandet.