Veckans skämt och veckans segrare!

Nu ska jag bli en sur gammal gnällig gubbe igen för ett tag. Var och simmade på Hyllie badet igår morse och höll på att gå mitt av igen. Körde ett relativt kort pass men med lite fart på huvudserien. Jag hoppade i på den så kallad snabb banan som det så fint heter på badhusen. MEN VILKET SKÄMT DET ÄR!!! 

Mitt i en 50:a med lite tryck på kom en gubbe flytandes på rygg mitt i bassängen och körde dubbelrygg. Strax därefter hoppar en kvinna i och simmar bröstsim med huvudet högt. Simmade ett tag till innan jag fick totalt frispel på gubben som vägrade att flytta på sig. Så hoppade upp och körde hem istället.

Visst det är ett i-lands problem men ett satans irriterande sådant när man vill träna på lite. 

Vet att jag gnällt om detta tidigare och satt upp regler. Tänkte dra mina reglerna igen:

  • Du simmar frisim och kan simma 100 meter på 1.40-1.50
  • Du vet att man håller sig på en sida av banan och inte mitt i bassägen
  • När någon simmar om precis vid en vändning så håller man sig till sidan
  • Det kanske det viktigaste av allt man visar respekt för varandras träning

Så nu har jag gnällt av mig på detta också 🙂

Annars har lite strukturerad träning börjat att ta form och med fokus på löpningen. Har lyckats att springa 3 dagar i rad utan några känningar. Det har varken varit super långt eller spec fort men tanken är att bygga en bra och stabil grund att stå på.

Får skriva ett par rader om Hawaii också. Satan vilket tryck pojkarna och flickorna har på det hela. Har tävlat mot en hel del av de som stod på startlinjen och vet vilken enorm kapacitet de har. Det ger en lite motivation att försöka nå halvvägs 🙂   jag förstår fortfarande inte hur man kan hålla så bra nivå på 3 idrotter. Helt galet.

Angående tävlingen så får jag återigen gratulera Magnus Björk till segern i tävlingen. Tror han tjuvtittade på mitt facit 🙂