Tror knappt på det själv!

På gårdagens träning så satt jag och tänkte på allt som hänt de senaste åren. När jag pratar med folk nu så tror de knappt på att det är sant och jag tror knappt på det själv. Har igår och idag mått riktigt kasst även om jag försöker dölja det utåt. Det är som jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Det som räddar mig är familjen och träningen. När det gäller träningen så vet jag vad jag ska göra och det är otroligt skönt att koppla bort huvudet för att bara köra. Av någon konstig anledning är jag duktig på det när jag tränar och värdelös på det annars.

Tänkte igenom vad som hänt de senaste åren och kom fram till följande.

# Pappa drabbades av stroke med allt det innebär.

# Jag blir påkörd i USA och bryter ryggen på 3 ställen

# Pappas assistans försvinner och familjen måste kämpa för att få tillbaka hjälpen

# Vurpar och bryter nyckelbenet i Frankrike

# Förlorar en rättstvist som enligt min avokat var en enkel seger. En ekonomisk käftsmäll

# Får missfall 

# Både mormor och morfar går bort i år (gamla med bra liv men ändå)

# Får inbrott och allt man byggt upp raseras

Övan på det så har man livets alla små ganska oväsentliga problem som trots allt tar lite på krafterna. En punktering på en tävling i Barcelona är en bagatell men den är nog så irriterande och förarglig när man lägger så mycket tid och energi på något.

Nu känns det som jag gnäller enormt mycket men det har varit mycket den senaste tiden och man hinner inte riktigt andas förrän nästa smäll kommer. För vissa av de sakerna ovan är ren och skär otur som man inte kan göra något åt.

Så framöver hoppas jag bara på att få lite lugn och ro utan några större smällar. För jag vet helt enkelt inte om jag orkar kämpa så otroligt hårt som jag gör just nu 1 gång till.

MEN jag har har livet i behåll, nära och kära mår bra samt att där är otroligt mycket vänliga människor som stöttar mig. Så egentligen ska jag inte klaga allt för mycket.

Vet egentligen inte varför kan skrev detta men det kändes skönt på något sätt.

Nu är det snart helg och en lite skön träning väntar. Njut av helgen.

Ciao