Hur går det?

Ja den frågan får jag väldigt ofta och det är otroligt rörande att så många bryr sig om mig. 

Det går upp och ner, vissa dagar har jag helt glömt vad som har hänt men när ekonomi kommer upp på tapeten så rasar min värld igen. När man driver ett litet företag så är varje kr värd mycket. Därför är jag EVIGT tacksam för alla som hjälpt mig att starta upp Visom igen. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå. Har kämpat enormt hårt de senaste veckorna. Kampen mot försäkringsbolaget är väldigt tungt och tar väldigt mycket tid . Det är, har varit och kommer att bli en hård tid. Pga idioter inte kan skilja på mitt och ditt.

En annan sak som gör OTROLIGT ont är att de som stal mina tävlingscyklar, tävlingshjul med mera förmodligen också satte stopp för min idrottskarriär. Helt otroligt så får jag inte 1 kr från försäkringsbolaget för mina tävlingsprylar, vilket gör det väldigt svårt för mig att satsa vidare. Cyklarna skulle säljas och pengarna skulle användas till nya redskap inför 2019. Nu finns där varken cyklar eller pengar. Så använder jag de sponsorpengarna jag har kvar till ny cykel så är där inte pengar till proffslicensen tex. 

Jag hatar när andra sätter stopp för mig, men det ser mörkt ut för en vidare satsning. Får jag inte in några sponsorer under November månad så blir SM i simning mitt sista framträdande på elitnivå. 

Det gör enormt ont att skriva detta och det är än värre att acceptera det. Tårarna rinner längst kinden och någon har tagit ett hårt tag kring magen. Nu är det en värdslig sak men det gör likt förbannat ont. Det viktigaste är att familjen mår bra.

Skulle någon känner någon på något företag som vill vara del av mitt satsning mot Hawaii och göra ett bra samarbete så tveka inte att skicka iväg ett mail.

Dela gärna om ni vill det. Behöver all hjälp jag kan få att skaffa samarbetspartners.

Ciao