IKEA, Helvetet på jorden!

Mycket kan gå fel men idag åkte jag på det största felet av de alla, nämligen IKEA. Simmade i morse och sen jobbade jag några timmar. Därefter hade jag lovat Kajsa att vara ledig resten av dagen. Då kommer Kajsa med den briljanta idén att åka till IKEA. Ursäkta språket men det måste vara helvetet på jorden eller iallafall bra nära. Man blir av med en massa pengar samtidigt som man blir ovänner. 

Igår pratade jag om att visa respekt på vägarna, detta gäller INTE på IKEA. 🙂 Här är det helt ok att komma snabbast fram till kassorna till nästan vilket pris som helst. Där finns bra anledningar till det. 

1, Går man riktigt snabbt genom gångarna så hinner Kajsa inte att stanna och titta på en massa onödiga saker. Vilket i sin tur leder till en minskad förlust i plånboken. Då tänker ni säkert att Kajsa kan gå själv. Men nej det kan hon inte för då hittar hon inte ut igen. Lokalsinnet och förmågan att navigera är nämligen lika med 0 🙂

2, Du slipper spendera mer tid än nödvändigt på detta ställe.

Det går trots allt att lura mig till IKEA någon gång. Nu när Visom har flyttat så behövs alltid en hylla eller 2. Hyllorna letar jag upp redan på nätet så jag vet var de finns så jag plocka med mig hyllorna i farten. 

Nog pratat om IKEA och idiotin där. Simmade ett något längre men lugnt pass i morse. Har haft ett bra flyt i simningen den senaste tiden men idag ifrågasatte jag min simkapacitet. Armarna var som bly och det kändes som benen släpade i botten. Men hoppas detta släpper. Men såg det som ett ypperligt tillfälle att fokusera på tekniken när kraften inte riktigt fanns där. Det är vid dessa tillfällen det är bra att hålla ihop tekniken.

Sitter även med en ENORM ångest över att jag har planerat att träna med gänget kl 07.00 imorgon bittig, 07.00…… Hur gick det så här fel 🙂

Får väl gå och lägga mig nu så jag orkar upp. Men det kan mycket väl hända att jag skriver imorgon att jag inte kom ur sängen 🙂

Ciao