Bra helg!

Nu har en hel helg passerat och det är först nu på söndagskvällen jag öppnar datorn. Det måste vara något typ av rekord.

Som jag skrev så fanns där en risk att jag inte kom ur sängen för att simma. Det blev just så. Lova vaknade på tok för tidigt och kombinera det med en gravid kvinna i samma säng så blir resultatet att man får simma 2 h senare 🙂 Okej, en liten smula av lathet från min egna sida infann sig också kl 06.30 🙂

När familjefriden infann sig igen så tog jag mig till badet och körde ett bra pass. Tänkte få en kortare serie på hyfsade farter men avslappnat och kontrollerat. Så det blev följande:

800 frisim/ryggsim

200 medley

2×100 medley med lite fart

8×50 teknikövningar

Sen serien:

5×100 frisim start 1.45. La 100ingarna runt 1.05-1.06 på egen tidtagning. 

5×100 frisim med fenor start 1.45. 100ingarna hamnade på 1.02 på första till 57 på sista.

Sen blev det 50 m från pall också för att testa killarna i B gruppen som simmade.

8×50 teknikövningar

200 avbad. 

Ett bra och effektivt pass men bra fokus. 

Därefter hoppade jag på cykeln och rullade 2.5 h i det fantastiska vädret som lördagen bjöd på. Så en bra träningsdag där kroppen kändes bra och där fanns lite energi över.

Försöker hela tiden vara smart nu och känna att där är lite energi över på de passen där det ska vara det. 

Idag har dagen mest bestått av fixa saker i hemmet. Blev dock otroligt sugen på våfflor mitt i allt så det blev våffelfest till fika. Inte helt fel.

Nu väntar dock sängen så man komma upp till morgondagens distanslöpning på morgongen. Sen ska jag försöka författa en text om kost och dieter utan att explodera 🙂
Ciao