Tidningskändis!

Var i dagens lokalpressen idag. Här kommer artikeln:

Annars har det blivit en bra träningsdag idag också. Började med att jag kom upp och fick ett fint distanspass löpning på morgonen. tittade på klockan första km och höll då 4.50 tempo och var nöjd med det. Sen sprang jag resterande 19 km på känsla och försökte tänka på tekniken. När jag väl kom hem så kollade jag på klockan och då visade det sig att jag hade haft 4.29 i snittfart på dagens 20 km. Hur gick det till? Börjar benen äntligen vänja sig vid löpning efter 2 år av misslyckande? Synd då att det kanske bara är 1 vecka och 1 dag kvar på karriären. Men som man säger, bättre sen än aldrig.

Den där texten om kosten tar lite längre tid än vad jag trodde, jag blir så upprörd när jag kolla upp saker så jag måste göra något annat 🙂 Emma om du läser detta så finns där folk som säger att glass är dåligt för kroppen och direkt farligt. Kan du tänka dig detta? Hur kan någon ha en så skev världsbild 🙂

Ciao