1 VECKA KVAR!

Ja det är 1 vecka kvar till jag ska ställa mig på startpallen på Sim SM för att dra av en 200ing så snabbt jag bara kan. Det var längesedan jag var så otroligt avslappnad till en tävling. Det kan bara gå bra och det kommer bli fantastiskt roligt. Jag vet precis vad som behöver göras för att simma snabbt och det är en otrolig trygghet. Pressen som finns har jag själv satt och den kan jag hantera. Har tom gått in i någon toppningsbubbla. Inget stressar upp mig just nu och jag försöker passa på att njuta av det hela. Lite som att vrida tillbaka klockan 15 år. 

Minns på ett Ungdoms SM i simning. Vanligtvis brukar man simma in 1000 – 1500 m men den dagen simmade jag 100 m och kände att allt stämde. Blev sen tvingad av tränaren att simma 100 m till. Tror den 100ingen tog 10-15 min 🙂 hoppade ur bassängen och sa att det blir svenskt ungdomsrekord på 100 fj om 1 h. Vilket det också blev, att ha den känslan i kroppen är oslagbar.

Fan får gåshud när man tänker tillbaka på roliga saker.

Men allt som har en framsida har också en baksida. Detta kan mycket väl vara min sista vecka som elitaktiv om inte där ramlar in lite fler samarbetspartners/Sponsorer denna sista veckan. Det är väldigt motvilligt som jag skrev för några inlägg sedan. Helst när man har motivationen till att fortsätta och en go känsla i kroppen. Håller tummarna att det kan lösa sig.

Nu får jag fortsätta jobba lite, senare ikväll blir det ett toppningspass med SM gruppen nere på badhuset. Satans roligt det här 🙂

Ciao