Helgens utmaning, Håll dig till planen!

När jag la upp min plan inför sim SM så lovade jag mig själv att varken cykla eller spring de sista dagarna innan. Nu är vi inne på de sista dagarna innan SM och jag får använda all kraft för följa planen jag gjorde upp. Jag vet av erfarenhet att följer man en bra lagd plan så brukar det fungera. Men det ändrar inte på faktumet att jag är smått rastlös så här på lördagseftermiddagen. Ja, nu vet jag precis vad ni tänker. Han har en bokstavskombination. Men där har ni fel, jag har ALLA bokstavskombinationerna ni kan hitta 🙂 

Det blev iallafall ett kortare simpass imorse med några 100ingar runt tröskelfart. Tror passet blev 2100 om jag inte mins helt fel.

Kan i och för sig skriva det här:

 • 400 frisim
 • 200 medley
 • 4×50 ben med platta
 • 4×50 teknik med snorkel
 • 4×25 1-4 
 • 100 bad
 • 3×100 frisim kontrollerat runt 1.05
 • 100 bad
 • 3×100 frisim med fenor kontrollerat runt 58-59.
 • 100 ben med platta
 • 100 avbad

Snabbt och enkelt pass som gjorde gott för kroppen. En del av passet gick dock helt åt skogen. Under toppning som är nämligen bubbelpoolen en otroligt viktig bricka. Nu var bubbelpoolen full och trots att jag är liten så fick jag inte plats. Detta kan visa sig vara totalt avgörande på onsdag 🙂

Tänkte på en sak när jag simmade idag. Det är ganska coolt att gå från att ha ett helt söndrigt nyckelben med tillbehör (muskelfästen, senor och ligament) till att deltaga på SM. Är tacksam att det bara gör lite ont när jag simmar.

Har även lekt filmstjärna sen jag skrev här sist. Hoppas kunna lägga upp filmsnutten kommande vecka. 

Kan även informera om att där har trillat in några fantastiska sponsorer som tycker mitt projekt mot Hawaii är lite fräckt. Så håller tummarna att där kan trilla in några fler fram tills på torsdag/fredag nästa vecka.

Nej nu får vi hålla lördag.

Ciao