Nu är det nära, gissa tid med hjälp av experterna!

Nu är det nära, sitter på tåget och drar en massa gamla anekdoter för mina betydligt yngre klubbkompisar. Berättar hur det var att simma på min tid och att Trelleborg var en storklubb i simsverige för X antal år sedan. Det var coolt att få ha varit en del av den epoken i Trelleborgs simhistoria. Minns att vi blev bästa ungdomsklubb 2 gånger med mera.

Fick frågan när jag simma SM senast och det måste vara 14 år sedan. 14 ÅR….. det betyder bara att jag har blivit gammal men inte ett dugg smartare. Det är väl denna resan ett lysande exempel på.

Imorgon smäller det och för att ge er lite tips inför att gissa min tid så har jag pratat lite med 2 simexperter. Dessa 2 har varit en enormt stor del av min simkarriär. Experterna är Filip Fryklund och Pontus Ericsson (brorsan). När vi var ute och tävlade mycket så var det jag och Filip som alltid bodde tillsammans. Vi kände varandra utan och innan. Det var alltid otroligt skönt att bo tillsammans med Filip. Minns på ett ungdoms SM då hade tränarna placerat oss i olika rum. Detta löste vi snabbt och enkelt själva. Vi kastade helt enkelt om väskorna så vi fick rätt rum.

På stenåldern så tillhörde Pontus och Filip Sverige eliten på riktigt. Vet inte hur många SM medaljer dessa 2 har. Jag och Filip har JSM rekord tillsamman och otroligt många minnen. Brorsan är bara irriterande av den anledningen att han blev betydligt bättre än mig.

Det både Pontus och Filip har gemensamt är att dessa 2 har enormt mycket mer talang än mig. Båda var otroligt smarta i sin simning. 

Ställde följande frågor.

Hur mycket idioti är detta på en skala 1-10?

Filip: 6

Pontus: 5

Så det är svar jag kan leva med.

Var går smärtgränsen tidsmässigt:

Filip: 2.01

Pontus: 2.02

Filip är något hårdare än brorsan men det är hårda tider måste jag säga

Vad tror ni jag simmar på:

Filip: 1,57,64

Pontus: 1,59,21

Här känns det som Pontus säkrar en trevlig julhelg medans Filip har stor tro på mig.

Så nu till tävlingen. Med dessa expertutlåtanden så är det er tur att gissa min tid och närmast vinner ett presentkort på Visom som kan användas till prylar eller träningstips.

Lycka till.