Tillbaka i rutinerna!

I onsdags så låg jag halvdöd i en simhall i Stockholm idag var jag tillbaka i rutinerna med ett fint distanspass på en Eddy Merckx cross. Rullade ut en från butiken igår för att testa. Säger till alla kunder att ta en kortare runda på sin nya cykel. Själv trampande man nästan 5 h på en ny cykel 🙂 

Cykeln heter Eddy Merckx Strasbourg 71 och är utrustad med Sram Rival och fulcrum racing 7 hjul. Ramen är tillverkad i carbon vilket gör cykeln lätt och fin.

Avslutade träningsdagen med en kortare löprunda direkt efter cyklingen. Har lovat mig själv att jag ska bli en bättre löpare. Det håller inte att jogga runt lite här och där. Nu ligger där en plan och den ska vi hålla oss till.

Det handlar om att bygga upp volymen på ett smart sätt för att undvika att bli skadad igen. Än så länge har jag inte sprungit något intervallpass men det kommer längre fram. 

Med tanke på inlägget igår så har dagens kost sett exakt ut som jag beskrev den igår. Så kan inte klaga för fem öre. Dock har en extra lussekatt åkt ner då vi bakade lussekatter på eftermiddagen idag.

Annars kämpar jag med att få den sista ekonomin på plats för att ansöka om en PRO licens nästa år också. Har skrivit att ett avgörande skulle komma under denna veckan. Men har lyckats att ragga ihop lite företag som tror på mig så har gett det några dagar till.

Nu väntar dock sängen. Det kostar på att köra långt när man inte gjort det på ett bra tag.

Ciao