En dansk, en norrman, en svensk och en föreläsning!

En Dansk, En svensk och en Norrman var ute och tränade idag. Svensken var så klart klenast. Så ska det väl vara om du ser till hur cyklingen ser ut i respektive land 🙂 Men nu är det så att det var den svenska kronan som fällde mig. Både dansken och norrmannen har bättre valuta och kan därför köpa bättre cyklar än vad svensken kan. Konsekvensen av detta blir att det svider lite extra i benen. Var dock nära att sno danskens cykel vid kaffestoppet. Men han vägrade att släppa taget om den. Men totalt sett så blev det ett bra träningspass, kanske i hårdaste laget för att vara ett distanspass. Men kör man på en cross så kan det blir så ibland 🙂

Igår hade jag en föreläsning hos klubben cyklisten i Malmö. Det är fantastiskt roligt att stå och prata om det man brinner mest för. Att kalla det jobb är en lyx ut över det vanliga. Nästa vecka blir det ytterligare 2 föreläsningar. Då handlar det mer om mitt liv och om att resa sig igen gång på gång. Tur att man är duktig på att prata 🙂

En annan sak som jag är otroligt glad över är att jag har kunnat springa 55 km på 5 dagar denna veckan. Att det dessutom känns bra är fantastiskt. Sprang även ett hårt intervallpass inne på löpbandet i onsdags. Så kan jag bara hålla igång detta så kanske man kan börja springa på hyfsat snabba tider i framtiden. Idag var det 14 km lugnt och skönt. Fick verkligen påminna mig själv om att hålla det lugnt.

Nu håller vi snart helg, ska bara packa upp lite varma handskar från Grip Grab.

Ciao