Lite allt möjligt!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här så känner att det är dags igen. Där är många bollar på väg mot mål och vissa har nått hela vägen fram. Kommer skriva om målbollarna längre fram. Men det känns som jag ser ljuset där borta. 

Som jag har skrivit så har det varit en enorm kamp och är fortfarande en enorm kamp. Betalade några fakturor idag som är de sista sviterna från inbrottet. Så nu gäller det bara att kavla upp armarna och försöka täppa till de svarta ekonomiska hålen så gott det går.

Men otroligt skönt att man kan lägga det bakom sig.

Ska bara försöka få bort det från huvudet också. Har de senaste nätterna vaknat kallsvettig av min egna skrikande röst. Drömmer givetvis att idioterna tömmer butiken igen. Tänk så mycket idioter kan ställa till med.

Men nog om det nu. Skrev att det blev en bra vecka med löpning förra veckan och att jag märke av det i benen. Under lördagens sist timme på distanspasset så gjorde det så otroligt ont i benen rent muskelärt. Fick tom stanna för att stretcha lite 🙂 inte ofta det händer. Sen resten av dagen var jag helt fördärvad och var otroligt trött igår också. Så kroppen var verkligen i behov av en vilodag igår.

Finns alltid en anledning till fika!

Men imorse var solen uppe och löparen var igång igen. Blev 20 nya km på kontot med lite fartlek. 30 min på 4.30 tempo, 20 min på 3.50-4 min tempo, 10 min 4.30 tempo, 10 min på 4.40 tempo, 10 min på 4.50 tempo och avslutande med 5 min på 5 min tempo. Riktigt skönt pass i riktigt härligt väder. 

Sen ikväll simmade jag med simgruppen ner på badet. Blev ett kortare teknikpass på ca 3000 meter. Kände mig oförskämt stark i vattnet av någon konstig anledning. Man kanske kan klara den där sub 2 min på 200 frisim i år trots allt. Men detta får jag skriva mer om imorgon. Nu måste förbereda en föreläsning.

Ciao