Simmare eller Triathlet??

Ja det kan man fråga sig. Jag har varit anmäld till 7 tävlingar i år och startat på 3 av dessa. Resten har jag varit skadade/sjuka på eller så har andra satt stopp för det. Har dock tagit mig i mål på alla 3 tävlingarna. 

Sen var där en tävling i tävlingen under sprinttävlingen i Malmö och det var att komma först upp ur vattnet. Det var inte några större problem då tävlingen var mot mitt kära mobbingoffer Axel 🙂

Jag skrev igår att där kanske finns en chans till att klara under 2 min på 200 frisim och nu är det spikat. Jag kommer att köra 1 simtävling till i år och det är för att hjälpa laget att kvala till SM 2019. Så den 17 december kastar jag mig i vattnet igen för att bli sjukligt trött. Problemet denna gången är att man inte kan rulla upp från bassängen utan måste hoppa upp. Så risken är överhängande att någon får hämta upp en från botten efter loppet.

När jag då sätter händerna i kaklet så har jag kört 2 simtävlingar under 2018. Då kan man fråga sig om man är simmare eller triathlet? Den karamellen kan man suga på ett tag. 

Träningen idag var rena propaganda cyklingen. -3 grader, vindstilla och strålande solsken. Blev ca 30 km på grusvägar och resterande på vägen. Helt fantastiskt att cykla på grusvägarna inne i skogen. Skulle egentligen kört några tröskelintervaller idag men kroppen var något seg så valde att bara njuta av träningen istället.

Imorgon blir det ett inlägg om jag har framtiden på plats när det gäller mitt idrottande.

Ciao