Ny föreläsning ikväll!

Efter ytterligare en vad jag tyckte lyckad föreläsning så sitter jag här med en öl och slappnar av lite. Det är trots allt lite anspänning i kroppen innan man ska upp på en scen och prata. Denna gången var det på biblioteket i Trelleborg och jag pratade om min resa. Otroligt roligt att så pass många kom och lyssnade. Kan jag genom min föreläsning få 1 person att kämpa lite extra när det behövs som mest så är jag enormt stolt. Som jag skrev förra veckan så är det lyx att få kalla det jobb. Har en föreläsning till nästa vecka innan det blir lite juluppehåll med föreläsningarna.

Dagen började dock allt annat än bra. Vaknade med huvudvärk och en enormt trött kropp. Så valde att lyssna på kroppen och kasta runt lite i träningsschemat. Så idag blev det ”endast” 1 h lugnare simning för att låta kroppen och knoppen återhämta sig lite. Det har varit en hel del jobbrelaterat den senaset tiden. Samt att jag känner att flera veckors spänningar från inbrottet har börjat att släppa. Vilket är enormt skönt men allting har ett pris. Som jag har skrivit tidigare så är träning det som hjälper även denna gången.

Körde ett snabbt och effektivt pass:

800 frisim lugnt

200-150-100-50 benspark

10×50 teknikövningar

5×100 fenor med målet att ligga runt 1.00 per 100.

200 avsim

Totalt 2500 bra metrar i bassängen.

Nu kommer väl super simmaren Rikard, som skrev ett gästinlägg få vatten på kvarnen. Men det kan jag nog ta 🙂

Lovade ett litet inlägg om framtiden i förra inlägget men det får bli imorgon istället.

Nu ska jag skriva lite träningsschema innan det är dags att besöka sängen.
Ciao