Våga testa något nytt!

Nu var det så där länge sedan jag skrev här på bloggen igen. Dagen började med en lite kortare löprunda på ca 60 min innan jag kastade mig i bilen till tullverket. Skulle dagen till ära hålla en föreläsning där om träning, motivation och kost. Dagens föreläsning var helt ny för mig då den riktade sig till personer som normalt sätt inte rör på sig. Så målet var att få dessa att tänk lite extra över sina val samt att med vardagsmotion kan man göra stora skillnader.

Brukar inte bli nervös över saker men idag hade jag fjärilar i magen. Jag har ingen kostutbildning utan har bara ett brinnande intresse samt att jag läser en hel del just kost.

Har precis avverkat en nästan 100 sidor lång rapport från jordbruksverket om hur konsumtionen har förändrats de senaste 50 åren. Får bli ett inlägg om detta längre fram i veckan. Otroligt spännande faktiskt.

Men tillbaka till föreläsningen. Jag brukar prata inför folk som redan har ett intresse för träning/kost eller för en publik som köpt biljetter för att lyssna på mig. Men att föreläsa för några som sitter där för dom ”måste” var nytt för mig. Men det verkade som att föreläsningen blev lyckad trots allt.

Dagen skulle avslutas med ett simpass men på jobb så fick jag ett samtal av Lova som tyckte jag kunde komma hem och mysa med henne. Så hoppade in i bilen direkt efter jobb och körde hem. Jag är målinriktad och träningsinriktad men när man får ett sånt samtal så förändras mycket. Så istället för ett simpass så blev det ytterligare ett löppass när lillen hade somnat. 8 km och ganska lugnt, men trots det var där inte allt för mycket studs i benen mot slutet. Men är otroligt glad att kunna få in bra volym med löpning just nu.

Nu har jag skrivit det ett par gånger men imorgon kommer en statusuppdatering om framtiden.

Tills dess

Ciao