Hur ser det ut inför nästa år?

Fick några minuter över på jobb och då tänkte jag att jag kunde skriva ihop en liten text. 

Gårdagens dubbla pass löpning satt i benen när jag rullade ut i morse i stormen. Trodde int att det blåste så jävligt som det trots allt gjorde. När hastigheten visar 15.6 km/h och wattmätaren står på 265 watt så vet man att det är illa 🙂

Utlovade en statusuppdatering angående nästa säsong. Först vill jag ge mig själv en liten eloge då jag trots ovisshet har kunnat tränat på ganska fokuserat under hösten. Grunden till det är att jag älskar att träna och att jag får lugn i sinnet av det. Sim SM har hjälpt till ganska mycket det också 🙂

Men som det ser ut i skrivande stund så ser det svårt ut inför nästa säsong. Jag vill av hela mitt hjärta köra 1 helst 2 säsonger till. För det är nog det som ska till om jag ska kunna vissa min fulla potential. Det är helt enkelt ekonomin som saknas. Inbrottet kommer att kosta orimliga summor och driva en satsning i proffsklassen med egna medel klarar jag tyvärr inte av efter denna hösten.

Jag vet att jag har skrivit innan att det har sett ljust ut men det jag trodde var säkert visade sig inte vara lika säkert är väl avtal skulle skrivas under. Kan erkänna att jag inte är någon stjärna på det här med sponsorer eller att få tag i dessa. Så är där någon där ute som har mer kunskap inom detta området så får ni gärna höra av er.

Det är 

Som ni vet så ger jag inte upp i första taget därför ger jag det lite tid till. Har valt att kolla på tävlingar ganska nära hemma till nästa år för att hålla nere budgeten. 

Jag kanske kan erbjuda de stora resultaten nästa år men jag kan erbjuda ett helhetskoncept. Däremot 2020 då ska där köras hem resultat 🙂

Nu får vi skruva lite cyklar igen.

Ciao