Lära gamla simmare simma!

Man säger att man inte kan lära gamla hundar och sitta. Detta kanske stämmer men det går faktiskt att lära gamla simmare att ändra tekniken på ålderns höst. Ja nu pratar vi inte några gigantiska förändringar utan små små. 

Sedan SM har jag försökt jobba med att förbättra tekniken och få den effektivare. Har mycket kvar men tycker mig kunna känna att det går lite snabbare med mindre insats. Får se hur det känns när man lägger på lite fart på det hela.

Så alla ni som säger att det inte är lönt, visst är det de. 

Var nere och simmade med klubben igår. Det var ett lugnare pass med inriktning teknik. Efter passet så la jag till några extra meter. För att vara exakt 5×100 frisim med fenor. Dessa skulle vara relativt lugnt med fokus just på teknik och med fenor. De 3 första fungerade utmärkt, sen fick jag sällskap med Viktor. Sista 100ingen gick på runt 56 sekunder men relativt kontrollerat. Alltid roligt att köra mot personer som är snabbare än en själv. Så tack för omgången Viktor.

Här kan ni se hur det såg ut:

Idag hade jag planerat att köra 4 h lugn distans, men ifrågasatte detta starkt när jag såg att det duggade på väg till förskolelämningen. Dock tog jag mig i kragen och 3h 35min senare så var jag blöt, kall och lycklig 🙂

Nu blir det ytterligare en kopp kaffe så jag orkar att jobba ett tag till.

Ciao