En önskan uppfylls!

Har haft en önskan under en längre tid och nu är den önskan uppfylld. Jag har nämligen önskat att få ta fram mitt egna kaffe. Lite i smyg har jag tillsammans med cykelproffset Hampus Anderberg tagit fram 2 kaffeblandningar som jag med stolthet kan presentera. Som många säkert av er vet så är jag intresserad av kaffe och dricker gärna mer än 1 kopp om dagen om man säger så.

I första runda kommer endast 36 påsar á 500gr/påse. Det kommer att finnas bönor för både espresso och bryggkaffe. Där kommer även finnas malet kaffe även detta för både brygg och espresso. Så där finns ett kaffe för alla oavsett vad man använder för maskin. Tillsammans med Hampus så har jag valt bönor av högsta kvalité. När det gäller kaffe, glass och cyklar så ska man inte tulla på kvalitén. Det är sedan gammalt.

Här är en liten text om de 2 sorterna som jag har valt, dock på engelska men hoppas det ska gå ändå:

Guatemala
Dark roasted
dark chocolate taste, with a touch of peach

1,5 % caffeine
Arabica, Kutai
Region- Antigua
1200- 1850 Meter above sea level
Washed

A fantastic bean when it´s dark roasted, you really get this round taste that stay for long, with mild you will have a taste of dark chocolate even. Guatemala is famous for it´s coffee culture and is one of the countries in the world that produce highest quantity of speciality coffee, (above 80 on a 0-100 scale in quality).

PRIS: 195kr/500gr

Rwanda
Medium roasted
vanilla, cinnamon and a round taste

1,3 % caffeine
Arabica, bourbourn
1700 meter above sea level
washed

Rwanda is not that well known in the public eye for coffee as their African neighbours Ethiopia and Kenya. But you don´t want to miss out on this, A fantastic mix of strong espresso flavour and a sweeter taste of vanilla. Rwanda may be a small country but they know how to grow fantastic coffee.

PRIS: 175kr/500gr

Det är först till kvarn som gäller. Vill man beställa lite kaffe så skicka ett mail på patrik@visomcyklar.se alt skicka ett sms till 0709-452188. Skriv vilken sort och om det ska vara malet eller bönor samt leveransadress. Jag hoppas få kaffet levererat runt den 20 Dec men det kan blir ett par dagar efter det också.

Ciao