Snart dags att lämna över titeln!

Först vill jag tacka för all uppståndelse kring mitt kaffe, otroligt roligt att så många vill testa det. Det glädje mig otroligt mycket. Där finns ett par påsar kvar till de som vill testa 🙂

Under många år så har jag varit cykellejonet på söderslätt men får snart inse att det är dags att lämna över den titeln till de unga lovade cyklisterna på söderslätt. Körde ett par timmar med MEGA talangen Frederik Wandahl i lördags. Jag kom på min cross med 38 mm däck och 3.5 bar, talangen kom på crosscykel med något smalare däck. Så skulle det köras intervaller. SATAN i gatan vad farbrorn fick ta i för att sitta vid sidan om oxen. Men efter 12-13 min av 20 så fick jag ge mig och lägga mig på hjul. Det sved mer än vad det gjorde i benen. Men är det någon jag sätter mig på hjul på så är det Frederik. Under 2018 var han den bästa förstaårs junioren i världen och han har blivit lite för stark på sista tiden. 

Men dum och gammal som man är så har jag lovat honom en rematch på samlare däck och utan 2 h simning i benen. Då ska gubben inte ge sig så lätt. Ska ungtupparna överta tron så ska dom få kämpa ordentligt för det 🙂

Där är ett gäng här nerifrån som man sett från barnsben som nu börjar få ordentlig fart på cykeln. Det är en ära att få följa dom på relativt nära avstånd. Otroligt roligt att södra Skåne producerar så mycket cykeltalanger.

Själv har jag fått en bra träningsdag. Hade PT träning i förmiddags med en kund som börjar bli riktigt stark. Roligt att få följa hans utveckling. Jag cyklar alltid till vårt möta och på det viset får jag bra me distans i kroppen.

Nu får jag ta och jobba lite till.

Ciao