Cykla med hjälm!

Igår när jag var ute och tränade tillsammans med en mångårig vän så var olyckan framme. Han gick i marken och ramlade ut i diket där det låg en sten. Hans huvud träffade stenen men som tur var så tog hjälmen hela smällen.

Hade han inte kört med hjälm så hade han förmodligen varit ännu mer skadad än vad han nu blev. Det är enkelt, en hjälm på huvudet ökar dina chanser att undgå en skallskada vid en vurpa.

Tror hjälmen har räddat mig 4 ggr och då har det varit kraftiga smällar

Så oavsett var du ska cykla så sätt på dig en hjälm på huvudet. 

Så nu har jag sagt det. Träningen rullar på väldigt bra trots att jag har en lätt lätt känning i höger hälsena. Men har inte chansat så stod 1h20min på en crosstrainer idag istället för att springa distans. Sen drog jag ner till badhuset för att köra ett kortare sprintats på 2 500m. 

Det är ju så att jag ska hoppa i vattnet och tävla på måndag igen. Det är återigen 4x200frisims lagkapp som ska avverkas. Ska bli fantastiskt roligt även om jag inte ser fram emot hur jag kommer att må 20-30 min efter målgång. Men vill man vara med och leka så får man också ta konsekvenserna.

Skulle skrivit om julmaten, det får bli en annan dag helt enkelt. Lovar dock att det blir innan julafton.

Ciao