Mindre långsam på kort tid!

Ja då var det dags igen att fokusera lite på att simma snabbt igen. Som jag skrev är det återigen dags att tävla på måndag. Med tanke på hur vädret har varit på guldkusten idag så blev det ett kortare simpass med lite sprint och därefter ett lugnare löppass. 

När man simmar kortare sträckor med fart så är det ett ypperligt tillfälle att även tänka på tekniken. Man är relativt fräsch i kroppen och det är lätt att känna när man gör rätt.

Dagens pass om det intresserar någon:

  • 800 frisim/ryggsim
  • 8×50 teknikövningar
  • 8×25 1-4 x2
  • 100 lugnt
  • 200-150-100-50 lugnt frisim
  • 200-150-100-50 frisimsben där 50:an var max
  • 100 bad
  • 50frisim från pall
  • 100 avbad
  • Totalt: 2750m

Men nu är den stora frågan vad jag kommer simma 200 frisim på igen. Jag själv gissar på runt 2.01.56, tror tyvärr inte gubbakroppen mäktar med en bättre tid. Men givetvis ska jag göra allt som står i min makt för att komma under 2 min. Det är så att jag ska under 2.00.00 innan denna karriären tar slut. Så kan jag göra det på måndag så kan jag bocka av det.

Vad tror ni jag kommer simma på?

Nu ska jag göra mig redo för kvällens festligheter. Lova sover hos mormor och jag tänkte överraska Kajsa med en middag ute ikväll. Förmodligen sista gången innan den lilla krabaten tittar ut.

Ha en trevlig lördagskväll
Ciao