Är inte snabbare än så!

Så har man pressat kroppen till det yttersta igen och denna gången var det betydligt mer vilja än teknik. Det var återigen dags att simma 4×200 frisim och denna gången hade jag den avslutande sträckan i lagkappen. Målet var att kvala till SM men det lyckades inte riktigt. När jag hoppade i så visste jag att jag var tvungen att simma snabbt för att det skulle lyckas. Nu simmade jag in på samma tid som på SM alltså 2.02. Så jag är tyvärr inte snabbare än så i vattnet för tillfället.

Var jag lite missnöjd över tiden på SM så var jag nöjd med dagens tid. Hade inte riktigt vågat hoppas på att tangera SM tiden. Jag gick in lite mer för SM än vad jag har gjort inför dagens tävling. Men det ändrar inte på att jag var TOTALT utslagen när jag satte handen i kaklet efter 200m. Kunde inte röra mig på 2-3 min och mådde helkass 20 min efter målgången. Nu sitter jag i soffan med en trött gammal kroppen och förundras återigen hur man kan bli så påverkad av 2 min stenhårt arbete.

Vad är det jag saknar för att det ska gå snabbare då?

Jo det är väldigt enkelt. Jag saknar farten helt klart. Simmar ganska jämt men farten är inte tillräckligt hög. Jag missar alla klubbens fartpass vilket gör sitt till. men nu är det inte heller 200m jag ska vara riktigt snabb på så får väl ta det 🙂

Får se om kroppen är sugen på att köra lite cykel imorgon. Det får morgondagen utvisa, nu väntar sängen iallafall.

Ciao