Kaffet är serverat!

Som jag skrev igår så kom mitt kaffe på utsatt tid idag. Otroligt roligt att kunna sälja detta i min lilla butik också. Av någon konstig anledning så fick kaffet en central roll i butiken idag 🙂

Där är några påsar kvar om någon är intresserad? Nästa laddning kommer en bit in på det nya året. Kommer även lägga upp kaffet i Visom´s webbshop.

Annars har träningen rullat på hyfsat denna veckan. Har lite problem med min hälsena så det har tyvärr bara blivit 1 löppass och i onsdags kunde jag inte ens cykla. Men det är betydligt bättre nu och hoppas kunna springa lite på söndag. Imorgon blir det ett saftigt distanspass.

Dagens pass var 4×6 min på 330-360watt och därefter 4x30sek på runt 500 watt. Lite rull innan och rull efter gjorde att benen var hyfsat trötta efteråt.

Nej nu väntar sängen.

Ciao