Super Winter Triathlon!

Imorgon startar Super Vinter Triathlon med 10 000m+ i bassängen, Är någon sugen på att hänga med så startar första delen kl 09.30 på badet i Trelleborg. Därefter följs det hela upp med 240 km vintercykling på lördag. Det kommer att bli en fantastisk dag på cykeln med bra sällskap och härlig cykling. Det verkar som vädergudarna är på vår sida detta året. Förra året var det lite värre med det.  

Det hela avslutas med Sylvesterloppet på nyårsafton. Jag håller tummarna att min häl klarar av att springa på nyårsafton. Idag är det 50/50 om det kommer att gå. Sprang 10 km igår och det fungerade okej men tyvärr inte smärtfritt. Det har dock inte blivit värre idag.

Söndagen kommer att vara en vilodag med endast ett lättare simpass direkt på morgonen.

Annars har det varit riktigt sköna juldagar med ganska lagom med träning. Har prioriterat att vara med familjen och tagit det lugnt. Efter denna hösten så kändes det väldigt behövligt. Tog inte någon riktig säsongsvila i år men har planerat att ta den när familjens tillskott kommer. Ser fram emot en väldigt lugn vecka då.

Dagens träning bestod av nästan 3 h cykling med 4×6 min strax över tröskeln och cykelbenen börjar vakna till liv. Det kan behövas på lördag om inget annat.

Nej nu får jag ta tag i pappershögen som ligger här.

Ciao!